Kort om våra verksamheter

Låt oss guida Dig till en värld av unika och annorlunda naturstenar - som tillsammans med våra kreativa designidéer, kan skapa en unik karaktär och känsla för Ditt hem, kontor, butik, bar, restaurang, reception - eller vad det nu kan gälla för kommersiell lokal.

Låt oss inspirera Dig....

Vår ambition inom Aura Stone, är att inspirera våra kunder att betrakta naturstenen - inte bara som ett ypperligt funktionellt och robust material - utan också som ett unikt dekorativt material, som med sitt unika naturliga och mångfacetterade utseende, kan skapa en speciell karaktär, känsla och utstrålning i de utrymmen det används.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika stensorter och stenprodukter i olika format - från mindre stenplattor till stora stenskivor - eller t om stora stenblock. Våra stenar kan med fördel användas för olika ändamål i diverse utrymmen; i hemmet, på kontoret eller inom kommersiella verksamheter och på publika platser.

Våra produkter

Här följer 8 faktorer som gör att Aura Stone är annorlunda och ytterst fördelaktig för sina kunder:

1- ... vår passion för naturstenar...

2- ... helhetslösningar...

3- ... rimliga priser ...

4- ...  inga mellanhänder ..

5- ... kotroll över produktionskedjan ...

6- ... tillgång till unika sten typer ...

7- ... hållbar och rättvis handel ...

8- ... digitaliserad sten handel ...

Varför Aura Stone?

Passa på och ta del av våra fina och unika erbjudanden. Under hösten 2021 kommer vi att erbjuda Dig en del fina och fördelaktiga introduktionserbjudande med ytterst förmånliga priser. Kolla gärna på våra erbjudanden och skynda på då “först till kvarn” är det som kommer att gälla.

Skynda på och spara flera tusen kronor per kvadrat meter

Välkomst-erbjudande

Låt oss inspirera Dig....

Vårt utbud för bygg - och fastighetsbranschen

Det finns en hel del erfarenhet och kompetens från bygg och fastighetsbranschen inom Aura Stone, t ex hos några av våra medarbetare inklusive företagets grundare. Därför vet vi att

natursten kan vara ett utmärkte hållbart och funktionellt materialval när det gäller beklädnad av golv och väggar - eller användning som köksbänk, badrumsinredning, fönstersmyg, trappor mm. 

Det kan finnas en del faktorer inom byggprocessen i Sverige, som brukar fördyra, försvåra eller begränsa val av stenmaterial - särskilt rörande omfattande bygg- och Fastighetsutveckling. Användning av naturstenar kan höja “status” och “värde” på byggnader eller fastigheter - och med andra ord leda till högre avkastning och säkrare affärsekonomi.

Vi vill gärna vara en “Game Changer” och skapa förutsättningar för att enkelt både praktiskt och transparent - kunna stå till ert byggprojekt förfogande - helst redan från planeringsstadiet, för att kunna bredda valmöjligheten, samt säkerställa kvalitet, leverans, installation samt kostnadseffektivitet - för att bidra till en lysande affärsmässighet för Era projekt. 

Total Stone Project Management, TSPM

Natursten, i olika applikationer, kan vara ett utmärkt långsiktigt val när det gäller byggprojekt, fastighetsutvecklingsprojekt eller fastighetsinvestering. För att erbjuda den optimala lösningen i sådana fall har vi tagit fram (som ett resultat av vårt gedigna arbete) en paketlösning kallad TSPM, Total Stone Project Management. Vi har med andra ord kvalificerat och slagit samman alla nödvändiga resurser under samma ”tak”.

Inom ramen av TSPM kan våra skräddarsydda tjänster och produkter täcka kundens mest förekommande behov när det gäller användning av natursten för olika ändamål. Genom TSPM kommer vi att stå på vår kunds sida från konceptuell design till installation. Vårt engagemang inom TSPM kan omfatta kundanpassade åtaganden inom tre olika faser enligt figuren nedan.  


TSPM ska göra det möjligt för våra kunder att få utmärkta stenprodukter och lösningar extremt praktiska, flexibla, kostnadseffektiva och lönsamma i samband med medelstora och stora projekt. TSPM får oss att ”kliva in” i vår kunds situation för att hitta den mest optimala lösningen samt prestera ett professionellt och genomtänkt genomförande som gör både oss och kunden till ”vinnare”.

Ett enkelt & värdefullt samarbete med oss

Kan natursten vara en del av produktsortimentet eller serviceutbudet, som Du/Ni erbjuder Dina/Era kunder? Då kan Aura Stone vara en passionerad, långsiktig och pålitlig samarbetspartner, för att förstärka ditt/ert varumärke - samt utöka markant Din/Er försäljning hos flera nöjda kunder. Tack vare vårt kunnande och engagemang, samt våra utmärkta stenar/produkter (utan några mellanhänder direkt från sten gruvor/fabriker) kan vi erbjuda unika och skräddarsydda lösningar till Dig/Er som sysslar inom någon av följande verksamheter: Fastighetsutveckling/ägare, Byggföretag/projekt utvecklare, Villa/Husleverantör, Inredare, Dekoratör eller Arkitekt, Lokal sten handlare, Badrum- eller köksleverantör, Möbelleverantör/tillverkare, Byggvaruhus

Genom ett “Vinnare & Vinnare” samarbete med oss ska Du/Ni kunna erbjuda ett bredare sortiment av prisvärda och konkurrenskraftiga stenar/stenprodukter till kunderna eller använda våra stenar/produkter inom era projekt eller produktion samtidigt som Du/Ni (tack vare våra förmånliga villkor och priser) får en bättre affärsmässighet. Vi välkomnar en förutsättningslös dialog med Er för att nå ett “strålande” samarbete.

Låt oss inspirera Dig....

Våra kunder

Vi gör vårt bästa för att erbjuda naturstenar, stenprodukter samt sten baserade design - till såväl våra privata - som till våra företagskunder. Vare sig du vet vad du letar efter - eller du behöver tips, förslag eller vägledning - finns vi till din hjälp för att ta fram den optimala lösningen just för dig.

 

Vår ambition är inte enbart att sälja en och annan “stenskiva” till dig, utan snarare önskar vi att inspirera dig för att komma fram till en utmärkt tilltalande “helhetslösning”. Tack vare den samlade erfarenheten inom Aura Stone, samt vårt samarbete med kompetenta inredare, designer, arkitekter och installatörer, betraktar vi oss som en mångsidig samarbetspartner med en helhetssyn och passion för att förverkliga dina (eller snarare våra gemensamma) idéer till ett “strålande” resultat.

Lapiarte

Lapiarte är det kommersiella varumärket grundat och utvecklat av Aura Stone för att formge, tillverka och marknadsföra produkter eller koncept, i vilka naturstenen spelar en signifikant roll. Namnet “Lapiarte” är ett figurativt namn inspirerat av två latinska ord; Lapide och Arte som betyder sten respektive konst som tillsammans ska stå för “stenkonst”. 

Låt oss inspirera Dig....

Kontakta oss

Oavsett om Du har bestämt Dig för att beställa någon av produkter; är nyfiken på att påbörja ett samarbete med oss, eller har frågor och funderingar - välkomnar vi Dig att kontakta oss för att veta mer om oss och våra lösningar som kan uppfylla dina intresse eller behov.

Våra svensktalande medarbetare kommer att kontakta Dig så fort som bara är möjligt. För enklare frågor, kontakta oss gärna genom formuläret nedan. I övriga fall, använd Dig av våra mer anpassade kontaktformulär och fyll i dem på svenska - även i de fall då de är utformade på engelska.