Mer om våra produkter & kollektioner

Vår ambition inom Aura Stone, är att inspirera våra kunder att betrakta naturstenen - inte bara som ett ypperligt funktionellt och robust material - utan också som ett unikt dekorativt material, som med sitt unika naturliga och mångfacetterade utseende, kan skapa en speciell karaktär, känsla och utstrålning i de utrymmen det används.

Tack vare våra avtal med utvalda gruvor och Sten fabriker i olika delar av världen, kan vi leverera i princip alla sorters sten typer efter våra kunders behov - eller deras begäran. Utöver detta kan vi konstatera - att identifiera och erbjuda stensorter med annorlunda eller konstnärliga utseenden, mönster eller färgkombinationer - kan betraktas som vår specialitet.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika stensorter och stenprodukter i olika format - från mindre stenplattor till stora stenskivor - eller t om stora stenblock. Våra stenar kan med fördel användas för olika ändamål i diverse utrymmen; i hemmet, på kontoret eller inom kommersiella verksamheter och på publika platser.

De vanligaste sten typerna inom vårt sortiment (indelade i olika kollektioner) är olika sorter av granit, marmor, travertine, quartzite, onyx och teraonyx. Vi levererar dessutom utvalda stenar i form av bordsskivor, fönstersmyg, bänkar, trappor, monument och skulpturer.

Våra Kollektioner

I normala fall kategoriserar vi våra sten typer i 3 olika kategorier (kollektioner);

baskollektion, premium kollektion och superlyx kollektion. Dessutom presenterar vi våra stenar lämpliga som bordsskivor i vår bordsskiva kollektion. Med jämna mellanrum presenterar vi också stenar eller stenprodukter tillfälligt - eller i marknadsföringssyfte inom vår “Kampanj kollektion”.


Generellt kan följande punkter nämnas för våra samtliga kollektioner;

 • Våra priser tåls att jämföras, då vår strävan är att kapa onödiga overheadkostnader genom våra effektiva och bearbetade arbetsrutiner, samt eliminering av alla sorters mellanhänder. Detta sammantaget gör att vi kan erbjuda våra produkter till rimliga och förnuftiga priser.
 • Vi uppdaterar med jämna mellanrum våra kollektioner med nya sten typer och produkter
 • Våra stenar kommer enbart från våra utvalda gruvor/källor, som vi har ingått avtal med - från olika delar av världen.
 • Våra stenar kan, beroende på sina tekniska egenskaper, levereras med olika ytbehandlingar såsom blankpolerade, mattslipade, läder/patinerade eller borstade.
 • Samtliga stenar kan levereras med en rad av olika kantprofiler, se våra kantprofiler
 • Lämplighetsgraden hos våra stenar för olika ändamål och användning inomhus eller/och utomhus inom privata, publika eller kommersiella miljöer - kan variera beroende på stenarnas tekniska egenskaper
 • Utöver våra standardmått och tjocklekar, kan våra stenar i mån av möjlighet, levereras i skräddarsydda storlekar och former efter kundens behov och önskemål
 • Tekniska detaljer för våra stenar kan levereras digitalt enligt kundens förfrågan

Baskollektion

Tack vare våra exklusiva samarbeten med utvalda källor/gruvor, presenterar vi i vår baskollektion otroligt fina sten typer, som många gånger med sina annorlunda utseenden skiljer sig från mängden. Våra priser tåls att jämföras, då vår strävan är att kapa onödiga overheadkostnader genom våra effektiva och bearbetade arbetsrutiner, samt eliminering av alla sorters mellanhänder - vilket gör det möjligt för oss att erbjuda våra produkter till rimliga och förnuftiga priser  - som tveklöst kan bli ett ytterst förmånligt val för våra kunder.

Gillar Du att inreda din omgivning prydligt dock elegant? Ska den eleganta stilen införskaffas för ett rimligt pris? Letar Du efter stenar, som med sina utseenden skiljer sig från mängden för att skapa just den elegansen som Du gillar? Om Du svarar JA på dessa frågor, då är vår Premium kollektion någonting för Dig. Vår passion för unika naturstenar tillsammans med våra utvalda och engagerade källor/gruvor, får oss att erbjuda olika extravaganta sten typer (som annars brukar vara svåråtkomliga eller ytterst dyra i Sverige) till slående rimliga prisnivåer.

Premium Kollektion

Superlyx Kollektion

I vår superlyx kollektion presenterar vi stenar som betraktas som ytterst sällsynta, fashionabla och utsökta. Dessa sten typer har traditionellt används i olika delar av världen på kända och ikoniska platser, för att med sina sofistikerade mönster demonstrera, på ett häpnadsväckande sätt, naturens underverk som efter flera miljarder år har formats dessa praktfulla stenar. Våra stenar i den här kollektionen fångar med sina slående och konstnärliga utseenden väldigt enkelt människors blick och beundran om och om igen. En del av dessa stenar döljer dessutom en mycket spännande egenskap, nämligen förmågan att leda ljus igenom sig. Genom att belysa dessa stenar bakifrån, kan man skapa otroliga fantasifulla visuella scener, som är ett resultat av samspelet mellan ljuset och stenens naturliga färger och ådringar.

Natursten är ett ytterst funktionellt och slitstarkt material, även för användning som inredning, bord, bänkskiva mm. Naturstenens säregna och unika utseende, skapar ofta en speciell dragningskraft och beundran hos folk. Aura Stones kollektion för bords- och bänkskivor är en ytterst smidig, flexibel och praktisk lösning för de som önskar sig att skaffa sig bord- eller bänkskivor med tilltalande och unika utseenden av premium kvalitet. Utöver våra standardmått, levererar vi skräddarsydda mått efter kundens önskemål beroende på beställningens omfattning och karaktär. Så kontakta oss gärna om Du önskar Dig unika och prisvärda stenskivor för matbord, sidobord, avlastningsbord, köksö, make-up bord, bardisk, kafé och restaurangbord, buffébord, receptionsdisk, konferensbord mm.

Bordskiva Kollektion

Kampanj Kollektion

I den här kollektionen erbjuder vi med jämna mellanrum sten typer eller produkter med ytterst förmånliga priser p g a något av följande skäl;

 1. Introducera en ny sten typ eller stenprodukt
 2. Försäljning av stenar eller produkter som betraktas som ett tillfälligt sortiment
 3. Att möjliggöra för flera kunder att skaffa sig stenar eller stenprodukter till subventionerade priser

Varor inom den här kollektionen erbjuds ofta enbart i begränsade mängder - eller under en viss period, så här kommer “först till kvarn” principen att tillämpas